Palvelut


Sauna

Hiekkaranta ja rantasauna tarjoavat oman upean yhdistelmänsä. Rantamme sijaitsee suojaisassa poukamassa ja mataluutensa ansiosta se sopii ihanteellisesti myös lapsiperheille. Soutuveneellä voi viettää vaikka koko päivän kesäisellä Puruvedellä. Talvisin avantouintimahdollisuus.

Savusauna lammen rannalla antaa unohtumattomia nautintoja. (Vain tilauksesta ja kesäaikaan)

Uimavesiprofiili

Uimavesiseloste

karjalankievari

Luontopolku

Alueella kulkee luontopolku kauniissa maisemissa. Olemme varustaneet polun tietotauluilla.

karjalankievari

Kalastus

Kalaisuudestaan ja kirkkaudestaan kuulu Puruvesi  ja Pyhäjärvi tarjoavat loistavat mahdollisuudet vesillä oloon. Talvella lampi on mitä parhain lohen pilkkimispaikka.Lampi ei ole 6-tien tuntumassa oleva. Lammelle pääsee menemällä mökki/caravan-alueenläpi aina rantasaunalle asti, johon mahdollisuus jättää auto. Saunalta lähtee polku jota pitkin lammelle on helppo päästä. Tule ja ylläty kuinka hienoissa maisemissa voit kalastaa. 

karjalankievari

Vierasvenesatama

Nykyaikainen vierasvenesatamamme palvelee monipuolisesti omalla veneellä saapuvia vieraitamme. Turvalliset venepaikat sijaitsevat käytännöllisesti aivan palveluiden äärellä. Vierasvenesatamasta saa sähköä ja puhdasta vettä. Satamassa on septitankki.

Puruveden pursiseuran UUSI veneenlaskuluiska on VALMIS. Luiska on Kievarin välittömässä läheisyydessä.

karjalankievari

Moottorikelkkailu

Moottorikelkkareitti kulkee Kievarin välittömässä läheisyydessä. Varaa majoitus ja sauna meiltä ja tule kelkkailemaan Kesälahdelle, josta mainiot yhteydet Keski-Karjalaan ja pidemmäksikin. Polttoainetta saatavilla n. 1km päästä.